laadukas pitopalvelu lahdessa

Teemme pitopalvelut alusta loppuun tilaisuuteenne tinkimättömällä laadulla ja asenteella. Toteutamme catering-palveluja minimissään 35 hengen tilaisuuksiin.

LAADUKKAAT CATERING- ja pitopalvelu MENUT ERILAISIIN TILAISUUKSIIN

PIDÄMME HUOLTA ETTÄ JUHLANNE ONNISTUVAT!

Maestron tuottama pitopalvelu tuottaa ruokailut tykötarpeineen juhliinne. Ruokailu on tärkeä osa erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa. Hyvin suunniteltu pitopalvelu saa vieraanne viihtymään ja tilaisuutenne onnistuu tällöin unohtumattomalla tavalla.

Toteutamme catering- ja pitopalvelut Lahdessa ja Päijät-Hämeessä seuraavilla paikkakunnilla; Lahti, Hollola, Nastola, Hämeenkoski, Lammi, Järvelä,  Asikkala, Vääksy, Vierumäki, Heinola, Iitti ja Orimattila.

TOTEUTAMME PITOPALVELUA SEURAAVINLAISIIN TILAISUUKSIIN

Häät

Kerran elämässä, tai joskus vähän useamminkin. Toteutamme unohtumattoman tarjoilun teidän näköisiin häihin.

YRITYSTAPAHTUMAT JA JUHLAT

Priimatarjoilut yrityksenne tapahtumaan tai juhlaan. Loistokkaan tapahtuman laadukkaan catering-palvelu muistetaan pitkään. Pystymme tuottamaan myös isojen tapahtumien catering-serviisit

pikkujoulut

Pikkujoulut yrityksille ja erilaisille organisaatioille. Ja taas saadaan olla porsaita äidin.

Ideoidaan ja suunnitellaan yhdessä

Meiltä löytyy kokemusta vuosikymmenten ajalta laadukkaan pitopalvelun järjestämisestä. Koti- ja yritysjuhlat, sekä pikkujoulut, häät, muistojuhlat tai vaikka yo-juhlien tarjoilut.

Modernit tuotantotilamme sijaitsevat Lahden Okeroisissa, jossa valmistamme tarjoilut. Suunnittelemme yhdessä kanssanne tilaisuuteenne parhaiten sopivat ruokatarjoilut alkupaloista aina pääruokaan ja jälkkäreihin asti.

Kerro meille aluksi omista ajatuksista, mitä juuri teidän juhlissa haluatte tarjota. Me maustamme ja sävytämme tarjoilua viimeisimpien trendien mukaiseksi halutessanne.

Halutessanne ja jos tapahtumaanne osallistuu paljon vieraita, tarjoilun hoitaa marinoitunut tiimimme, jonka avulla pystymme hoitamaan myös isommat tapahtumat kanssanne.

pitopalvelu jonka kautta järjestyy myös huikeat juhlatilat

Etsitkö juhla- tai kokoustilaa Lahden lähistöltä jossa pitää tapahtumanne? Teemme yhteistyötä 3 eri tilatarjoajan kanssa, joissa olemme pitäneet erilaisia tapahtumia vuosien saatossa. Kumppaniemme kohteen tarjoaa huikaisevat puitteet erilaisille tapahtumille, kuten perhejuhlille ja yritystapahtumille. Kysy meiltä myös tiloja catering- ja pitopalvelun tapahtumapaikaksi.

.